Proxima CL Proxima GP Proxima HS

PROXIMA

Prestaties

Zetor Proxima-tractoren zijn betrouwbare landbouwmachines die een constant motorvermogen combineren met een versnellingsbak van hoge kwaliteit. Hierdoor leveren ze hoge prestaties onder alle omstandigheden.

Vermogen

Het ontwerp van de Proxima is eenvoudig, slim en doelgericht. Een krachtige, betrouwbare en compacte motor in combinatie met een optimale gewichtsverdeling zorgen voor voldoende vermogen voor allerhande werkzaamheden.

Efficiëntie

Eenvoudig in onderhoud en gebruik, een laag verbruik, betaalbare en snelle levering van onderdelen en hoge servicegraad wereldwijd.

Proxima tractoren

Zetor heeft al ruim 70 jaar ervaring met het produceren van Europese kwaliteitstractoren. Dit zijn de Proxima-tractoren, één van de populairste Zetor-modellen. Deze is zo populair vanwege een grote verscheidenheid aan modellen, een hoge betrouwbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

SPECIFIATIES VERGELIJKEN
  • De Proxima CL van 80 – 110 PK. Standaard heeft de CL een mechanische transmissie, optioneel is kruip leverbaar.
  • De Proxima GP heeft een vermogen van 110 PK en beschikt over een moderne transmissie met omkeer en tweetraps powershift.
  • Van de Proxima familie beschikt de HS over de modernste transmissie, met elektro hydraulische omkeer (Power shuttle). Deze is leverbaar van 80 tot 120 pk en voldoet aan de hoogste klanteisen wat betreft comfort, veiligheid en productiviteit.
Proxima CL
Proxima GP
Proxima HS
MOTOR

Krachtig en laag verbruik

De Proxima tractoren beschikken over een viercilinder Zetor motor met vermogens van 80 tot 120 pk. Bij het ontwerp van Zetor motoren wordt de nadruk gelegd op een zo laag mogelijk brandstofverbruik, hoge betrouwbaarheid en een robuust en eenvoudig ontwerp. Dit resulteert in een lage aanschafprijs en lage operationele kosten.

Bekijk details
TRANSMISSIE

De ideale verhouding tussen kracht en nauwkeurigheid

De Proxima serie is leverbaar met verschillende soorten transmissies. De Proxima CL beschikt over een mechanische transmissie met als optie een kruipversnellingsbak. De Proxima GP beschikt over een tweetraps powershift, de Proxima HS heeft een onder belasting schakelbare omkeer (Powershuttle) en drietraps powershift.

HYDRAULIEK

Sterk door eenvoud

Om de driepunt hefinrichting te bedienen zijn de Proxima modellen standaard uitgerust met mechanische bediening. De Proxima GP en HS zijn optioneel verkrijgbaar met BOSCH elektronische hefbediening met HitchTronic. Het hefvermogen van de Proxima is 45 kN.

ONTDEK MEER
CABINE

Ergonomisch en comfortabel

De ruime cabine is comfortabel en veilig, met optimaal zicht in alle richtingen, inclusief glazen dak voor zicht op de voorlader. De bedieningsfuncties zijn doordacht geplaatst voor maximale efficiëntie.

Meer weten over de Zetor Proxima?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

Aanmelden voor een proefrit

Maak kennis met de kwaliteit van Zetor tractoren door een testrit te maken! Vul hier je gegevens in en wij nemen contact op.