Efficiënt Krachtig Duurzaam

Crystal

Prestaties

De 6-cilinder motor met een maximaal vermogen van 171 pk geeft de trekker voldoende vermogen om het zware werk moeiteloos uit te voeren.

Vermogen

De Zetor Crystal is krachtig en compleet uitgevoerd. Onder alle omstandigheden een betrouwbaar partner voor vele jaren werkplezier.

Efficiëntie

Hoge prestaties, duurzaam en zeer gunstige verbruikskosten van Zetor!

Zetor Crystal

De Crystal - een betrouwbare partner voor het zware werk. Een gebruiksvriendelijke trekker met een sterke motor waarop u kunt rekenen, een ruime en comfortabele cabine en een uitstekend zicht vanuit de cabine.

MOTOR

Krachtig, betrouwbaar en zuinig

De 6-cilinder motor, met een hoog maximaal vermogen van 171 pk, maakt de Zetor Crystal overal inzetbaar. Alle Crystal-motoren zijn gebaseerd op het beproefde concept van 6-cilinder 4-taktmotoren met compressieontsteking, 24 kleppen en Common Rail-injectie.

Bekijk details
ECO 40 TRANSMISSIE

De ideale verhouding tussen kracht en nauwkeurigheid

De nieuwe generatie van de CRYSTAL is uitgerust met de zuinige ECO 40-transmissie en comfortabele bowden-schakeling. De versnellingsbak is ontworpen met de nadruk op eenvoudige bediening, logisch schakelpatroon en een laag vemogensverlies bij het leveren van een hoog vermogen. Een concept dat zich door de jaren heen ruimschoots bewezen heeft.

NIEUW – CRYSTAL MODEL 2020

Bekroonde innovaties

De moderne trekker is uitgerust met een zuinige 6-cilinder DEUTZ TCD 6.1 L6 motor met een maximaal vermogen van 171 pk. De motor voldoet aan de meest recente EU Stage V emissienormen. De grootste veranderingen vonden echter plaats in de cabine. De CRYSTAL is uitgerust met een nieuwe bediening voor werklichten en zwaailampen en heeft een LED-pakket met 4 werklampen op het dak (8 als optie) en 2 schijnwerpers. Verdere innovaties zijn een volledig nieuw airco- en verwarmingssysteem en het vernieuwde cabinedak. Het dak zorgt dankzij de ingekeepte vorm en het vernieuwde dakraam voor een nog beter zicht op de voorlader.

ONTDEK MEER

Awards

Zlatý klas 2018

Zlatý klas 2018 (Česká republika)

FORTERRA HD 140  in the finals of the Tractor of the Year 2017

Machines des Jahres 2016 (Německo)

Agrotech Moldava 2015 (Moldávie)

National Ploughing Championship (Irsko)

Meer van onze prijzen

Meer weten over de Zetor Crystal?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

Aanmelden voor een proefrit

Maak kennis met de kwaliteit van Zetor tractoren door een testrit te maken! Vul hier je gegevens in en wij nemen contact op.