Major CL

MAJOR

Prestaties

Onder alle omstandigheden een betrouwbare partner voor vele jaren werkplezier!

Vermogen

Het ontwerp van de trekker is eenvoudig, slim en doelgericht. Een krachtige, betrouwbare en compacte motor in combinatie met een optimale gewichtsverdeling zorgen voor voldoende vermogen voor allerhande werkzaamheden.

Efficiëntie

Eenvoudig in onderhoud en gebruik, een laag verbruik, betaalbare en snelle levering van onderdelen en hoge servicegraad wereldwijd.

Major Tractor

De Major is een universele tractor voor alledaags gebruik, een compacte tractor in de categorie 60 tot 80 pk. Een betrouwbare tractor in het middensegment, met een uitstekende prijs/prestatie verhouding. En is ook uitermate geschikt voor lichtere werkzaamheden. De Major is een betrouwbare en krachtige trekker, welke eenvoudig is in gebruik en onderhoud.

MOTOR

Bewezen technologie met laag brandstofverbruik.

De Major beschikt over een bewezen 4-cilinder motor met 76 PK. Deze motor presteert goed onder alle omstandigheden. Deze staat bekend om zijn lage gebruikskosten, hoge betrouwbaarheid, eenvoudigheid en de lage exploitatiekosten.

Bekijk details
TRANSMISSIE

Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur

De Major CL tractoren zijn uitgerust met een gesynchroniseerde 12 – 12 versnellingsbak. De nieuwe HS beschikt over een 24 – 12 transmissie met Powershuttle en 2 traps powershift vooruit. De Major HS is bovendien voorzien van een tweetraps PowerShift, elektro hydraulische omkeer (PowerShuttle) en kruipversnelling. Bij elke werkzaamheid de juiste versnelling, zowel in het veld als tijdens transport, waardoor het brandstofverbruik wordt verminderd.

HYDRAULIEK

Sterk door eenvoud

De Major is uitgerust met mechanisch geregelde hydrauliek, wat zich niet alleen uit in een hoge hefcapaciteit maar ook in eenvoudige bediening.

ONTDEK MEER
Elegant en stoer - het
nieuwe ontwerp

In 2015 bereikte ZETOR nagenoeg de hele landbouwwereld met haar nieuwe prototype tractorontwerp in samenwerking met de Italiaanse studio Pininifarina.

Elegantie, passie en emotie, perfect gecombineerd met de kracht en prestaties van landbouwmachines - waarvan tractoren prominent aanwezig zijn.

Deze visie werd werkelijkheid in 2018, toen de ZETOR MAJOR-tractoren met een nieuw, fris ontwerp van de assemblagelijnen af kwamen.

Zetor Major motor

Het eindresultaat vertegenwoordigt met trots de nieuwe, iconische visie van het merk ZETOR. De negatieve motorkaphelling, de dominante vorm van het voorpaneel, de koplampen en de verplaatsing van het ZETOR-logo naar het midden van het voorpaneel, vormen allemaal een unieke, levendige indruk. De nieuwe vorm van het dak is praktischer en biedt beter zicht vanuit de cabine. De achterlichten zijn mooi weggewerkt in de achterspatborden, waardoor een sierlijke curve ontstaat.

Het nieuwe ontwerp combineert op unieke wijze de robuustheid van een landbouw tractor en een aantrekkelijk ontwerp.

Meer weten over de Zetor Major?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

Aanmelden voor een proefrit

Maak kennis met de kwaliteit van Zetor tractoren door een testrit te maken! Vul hier je gegevens in en wij nemen contact op.