Utilix HT Utilix CL

Utilix

Vermogen

De Zetor Utilix is een compacte tractor welke is uitgevoerd met een krachtige en zuinige motor, in combinatie met een optimaal eigen gewicht van de tractor maximaal presteert onder alle omstandigheden.

Vermogen

Zetor Utilix modellen zijn ontworpen voor een maximale betrouwbaarheid en staan garant voor een lange levensduur.

Efficient

De combinatie van uitstekende wendbaarheid, een laag brandstofverbruik en lage servicekosten maakt de Utilix een efficiente alleskunner. De Utilix is zeer geschikt in combinatie met een voorlader.

Utilix tractoren

De nieuwe Zetor Utilix is geschikt voor vele doeleinden zoals op de boerderij, manege, gemeente/overheid, tuin en sportvelden.

MOTOR

Bewezen technologie met laag brandstofverbruik.

De Zetor Utilix is verkrijgbaar in twee modellen met 43 en 49 PK motoren. 4 cilinder watergekoelde diesel motoren welke voldoen aan de laatste emissie eisen.

Zetor utilix motor
TRANSMISSIE

Groot uithoudingsvermogen en een lange levensduur

ZETOR UTILIX is verkrijgbaar met twee soorten versnellingsbakken. UTILIX CL heeft een gesynchroniseerde, handgeschakelde versnellingsbak met 16 versnellingen vooruit en 16 versnellingen achteruit (vier versnellingen in vier groepen).
ZETOR UTILIX HT maakt gebruik van een volledig geautomatiseerde hydrostatische transmissie met snelheden in 3 groepen. De trekker wordt bedient met twee pedalen (vooruit en achteruit), zonder dat er handmatig geschakeld hoeft te worden. Deze uitvoering zorgt voor een comfortabele en eenvoudige bediening van de trekker.

Zetor utilix převodovka
HYDRAULIEK

Sterk door eenvoud

Categorie 1 hefinrichting met een hefcapaciteit van 1.503 Kg en 2 dubbelwerkende hydrauliek ventielen.

Zetor utilix hydraulika
CABINE

Ergonomisch en comfortabel

De praktische joystick maakt de bediening van voorlader en andere werktuigen zeer erg eenvoudig. De ZETOR UTILIX CL is ook verkrijgbaar in Cabrio uitvoering.

Zetor utilix Kabina

Meer weten over de Traktor?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

Aanmelden voor een proefrit

Maak kennis met de kwaliteit van Zetor tractoren door een testrit te maken! Vul hier je gegevens in en wij nemen contact op.