Forterra CL Forterra HSX Forterra HD

Forterra

Prestaties

De combinatie van een krachtige motor, optimale gewichtsverdeling en efficiënte bediening zorgen voor voldoende vermogen voor het zware werk!

Vermogen

De Forterra modellen zijn krachtig en compleet uitgevoerd. Onder alle omstandigheden een betrouwbaar partner voor vele jaren werkplezier.

Efficiëntie

Het lage brandstofverbruik en de betaalbare reserveonderdelen maken dat de Forterra zeer goed scoort op het gebied van totale gebruikskosten.

Forterra Tractors

Er zijn 3 modellen leverbaar in de Forterra serie: de Forterra CL heeft een viercilindermotor met een vermogensbereik van 96 tot 136 pk en een 24/18 transmissie. De Forterra HSX is uitgerust met een modernere 30/30 transmissie en hydraulische omkeerinrichting. Het nieuwste model, de Forterra HD biedt een motorvermogen tot 147 pk, deze is leverbaar met multi functioneel bedieningspaneel, geveerde -vooras en cabine

MOTOR

Krachtig met laag verbruik

De Forterra tractoren beschikken over een viercilinder Zetor motor met vermogens van 96 tot 147 pk. Bij het ontwerp van Zetor motoren wordt de nadruk gelegd op een zo laag mogelijk brandstofverbruik, hoge betrouwbaarheid en een robuust en eenvoudig ontwerp. Dit resulteert in een lage aanschafprijs en lage operationele kosten.

Bekijk details
TRANSMISSIE

De ideale verhouding tussen kracht en nauwkeurigheid

De volledig gesynchroniseerde 4-versnellingen transmissie van de Forterra CL heeft een drietraps powershift (24/18). De Forterra HSX en Forterra HD zijn uitgerust met de nieuwe 40 ECO-transmissie met 30/30 versnellingen, automatische PowerShift en hydraulische omkeerinrichting (PowerShuttle).

HYDRAULIEK

Efficiënt in gebruik

Alle Forterra types beschikken over elektronische Bosch EHR-4.De hefinrichting van de standaard Forterra heeft een hefvermogen van 77 kN. Voor de Forterra HSX/HD is dit 85 kN, met twee hulpcilinders.

ONTDEK MEER
NIEUWE FORTERRA – MODEL 2020

Innovatie van de motorkap tot aan het dak

De gemoderniseerde Forterra-serie biedt niet alleen een nieuw ontwerp dat het vermogen en dynamiek van de machine onderstreept, maar vooral een aantal functionele verbeteringen. De Forterra tractoren zijn uitgerust met TIER V motoren. Deze motoren voldoen hiermee aan de laatste emissie-eisen, maar behouden tegelijkertijd de operationele en economische parameters van de vorige generatie.

Het volledig nieuwe air-conditioningsysteem is aanzienlijk verbeterd. Ook de tractorverlichting is gemoderniseerd. De Forterra HD is standaard uitgerust met een LED-pakket met een daar bijbehorende nieuwe bediening voor werklampen en zwaailampen (Forterra HSX op aanvraag).

Šušeň

Awards

FORTERRA HD 140  in the finals of the Tractor of the Year 2017

FORTERRA HD 140

In de finale van de Tractor of the Year 2017 verkiezing

Bread Basket 2015

Bread Basket 2015

Golden Ear 2016 voor de Zetor Forterra HD 150

Agrokomplex 2016

Agrokomplex 2016

Gouden Sikkel voor Zetor Forterra HD 150

Agrokomplex 2014

Agrokomplex 2014

Gouden Sikkel voor Zetor Forterra HD

Laat alle award en certificaten zijn.

Meer weten over de Zetor Forterra?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

Aanmelden voor een proefrit

Maak kennis met de kwaliteit van Zetor tractoren door een testrit te maken! Vul hier je gegevens in en wij nemen contact op.