Compax 40

COMPAX

Vermogen

De trekkers uit de Compax-serie zijn uitgerust met betrouwbare en zuinige motoren die zonder enig compromis hoge prestaties leveren.

Betrouwbaarheid

Het eenvoudige en robuuste ontwerp zorgt voor maximale betrouwbaarheid.

Totale gebruikskosten

De Zetor Compax tractoren voldoen aan de hoge eisen van professionele gebruikers dankzij de combinatie van eenvoudige bediening, perfecte stabiliteit en laag brandstofverbruik.

Compax-tractoren

De nieuwe tractoren van het COMPAX-gamma zijn compacte, gemakkelijk te bedienen en veelzijdige machines voor professionals. De COMPAX-serie is verkrijgbaar in open versie of met cabine. COMPAX-tractoren zijn bijzonder geschikt voor zomer- en winteronderhoud van gemeentes, bedrijfsterreinen en sportterreinen, alsook voor tuinonderhoud.

MOTOR

Beproefde techniek met een laag verbruik

De veelzijdige COMPAX-tractoren zijn uitgerust met betrouwbare Yanmar-motoren van 25 tot 37 pk die voldoen aan de laatste Stage V-emissienormen. Deze watergekoelde 3-cilinder dieselmotoren kenmerken zichzelf door hun zuinigheid.

Zetor Compax motor
TRANSMISSIE

Eenvoudige bediening

ZETOR COMPAX-tractoren zijn verkrijgbaar met twee soorten versnellingsbakken. De COMPAX HT-modellen hebben een hydrostatische transmissie met drie versnellingen (twee versnellingen voor de COMPAX HT 25-modellen). Dit ontwerp biedt een nog comfortabelere besturing dankzij de twee pedalen, vooruit en achteruit.
De COMPAX CL-modellen zijn standaard uitgerust met een gesynchroniseerde transmissie met drie versnellingen 12/12 (COMPAX CL 25 is uitgerust met een transmissie met twee versnellingen 6/2).

Zetor Compax transmission
HYDRAULIEK

Betrouwbare werking in alle opzichten

Het hefvermogen van de 3-punts hefinrichting kan oplopen tot 12 kN, afhankelijk van het model, waardoor u met een breed scala aan werktuigen kunt werken. Optioneel zijn de tractoren uit te rusten met een centrale aftakas voor de aandrijving van maaiers tussen de assen.
Alle modellen zijn uitgerust met twee dubbelwerkende ventielen aan de achterzijde (Compax 25 heeft één dubbelwerkend ventiel). Bovendien kan de COMPAX-serie optioneel worden uitgevoerd met een extra dubbelwerkend ventiel dat wordt bedient met een joystick.

Zetor Compax hydraulics
CABINE

Comfort voor de bestuurder

De tractoren van de COMPAX 35 en 40 series zijn ook leverbaar met een cabine. De ergonomische plaatsing van de bedieningselementen maakt het werk eenvoudiger en comfortabeler. De machines met cabine zijn standaard uitgerust met airconditioning en een joystick, voor een eenvoudige bediening van de lader, aangebouwde machines en werktuigen.

Zetor Compax cabin

Meer weten over de Traktor?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.