Primo 40

PRIMO

Totale gebruikskosten

De Zetor Primo-modellen blinken uit door hun wendbaarheid, hun eenvoudig onderhoud en hun laag brandstofverbruik. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en een zuinige werking.

Prestaties

Betrouwbare 3-cilindermotoren garanderen hoge prestaties bij een laag brandstofverbruik.

Vermogen

Met een eenvoudig en efficiënt ontwerp bieden de professionele PRIMO-trekkermaaiers maximale betrouwbaarheid en maximaal vermogen onder alle omstandigheden.

Primo tractoren

De compacte ZETOR PRIMO HT 20-trekkermaaier onderscheidt zich door een perfecte wendbaarheid, stabiliteit en efficiëntie, zelfs onder maximale belasting. De Zetor Primo is verkrijgbaar als cabrio, uitgerust met een ROPS-frame. De ZETOR PRIMO is met name geschikt voor het onderhoud van gazons en grasvelden.

MOTOR

Bewezen laag verbruik

ZETOR PRIMO tractoren zijn uitgerust met beproefde 19 pk Yanmar motoren die voldoen aan de laatste Stage V emissienormen. Deze watergekoelde 3-cilindermotoren leveren het nodige vermogen en zijn tegelijk stil en zuinig in het gebruik.

Zetor primo motor
TRANSMISSIE

Eenvoudige bediening

Elke ZETOR PRIMO-tractor is standaard uitgerust met een hydrostatische versnellingsbak met twee versnellingen. De dubbele pedaalbediening (vooruit en achteruit) zorgt voor een hoge mate van comfort en gebruiksgemak.

Zetor primo transmission
BESTEK

Professioneel werken

De tractormaaier is standaard uitgerust met een robuuste 54" middenmaaier met 2-10 cm maaihoogte. De bediening van de tractor en de maaier is eenvoudig en efficiënt, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Zetor primo cutting deck
CHASSIS

Uitstekende trekkracht

De aandrijving op beide assen (4WD) zorgt voor een hoge tractie bij het maaien, vooral op hellende oppervlakken of bij het sneeuwruimen. De bestuurder kan rekenen op een maximale vermogensoverdracht. Daarnaast beschikt de Zetor Primo HT 20 over hydraulische stuurbekrachtiging en kan de klant kiezen tussen landbouw -en gazonbanden.

Zetor primo chassis

Meer weten over de Traktor?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.