Hortus CL Hortus HS

Hortus

Prestaties

De Zetor Hortus is een compacte tractor uitgevoerd met een krachtige en zuinige motor welke, in combinatie met een optimaal eigen gewicht van de tractor maximaal presteert onder alle omstandigheden.

Vermogen

Zetor Hortus modellen zijn ontworpen voor een maximale betrouwbaarheid en staan garant voor een lange levensduur.

Efficiëntie

De combinatie van uitstekende wendbaarheid, een laag brandstofverbruik en lage servicekosten maakt de Hortus een efficiente alleskunner.

HORTUS TRACTORS

De nieuwe zetor hortus is zeer geschikt voor vele doeleinden zoals bij boerderijen, maneges, gemeente/overheid, parken, tuinen en sportvelden.

MOTOR

Bewezen technologie met laag brandstofverbruik.

De Zetor Hortus is ontworpen met een optimale combinatie van motorprestaties en eigen gewicht. De motor is slim doordacht met een laag verbruik, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. De motor met een vermogen van 67 PK en Common Rail injectie systeem staat bekend om zijn lage verbruik, betrouwbaarheid en doordachte constructie. Met een 70 liter grote brandstoftank is de Hortus klaar voor vele uren werkplezier.

Zetor Hortus motor
TRANSMISSIE

Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur

De Hortus is uitgevoerd met een 24/24 (vooruit/achteruit) transmissie met 4 versnellingen en 3 groepen met een extra kruipversnelling. Hortus CL beschikt over een mechanische omkeer en de Hortus HS over een elektro-hydraulische omkeer (Power-Shuttle), voor meer comfort.

Zetor Hortus převodovka
HYDRAULIEK

Sterk door eenvoud

Categorie 2 hefinrichting met een hefcapaciteit van 1.937 kg en standaard twee dubbelwerkende ventielen. Geschikt voor gebruik met een breed assortiment aan werktuigen.

Zetor Hortus hydraulika
Bedieningscomfort

Ergonomisch en comfortabel

De cabine is ruim, gebruiksvriendelijk en ergonomisch ingedeeld. Deze is standaard uitgerust met airco, een overzichtelijk dashboard, comfortabele bestuurdersstoel en verstelbaar stuur. Zeer geschikt voor gebruik met een frontlader, eenvoudig in bediening met de handig geplaatste joystick.

Zetor Hortus Kabina

Meer weten over de Traktor?
Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

Aanmelden voor een proefrit

Maak kennis met de kwaliteit van Zetor tractoren door een testrit te maken! Vul hier je gegevens in en wij nemen contact op.