Nieuws en berichten

GOUDEN MEDAILLE VOOR DE NIEUWE PROXIMA

11.4.2022

Het nieuwe PROXIMA-model heeft succesvol zijn debuut gemaakt. ZETOR heeft de verbeteringen in haar modellenlijn officieel voorgesteld in de derde week van maart op de landbouw-vakbeurs in Kielce, Polen. De presentatie op de beurs werd verzorgd door de dochteronderneming ZETOR Polska Sp.z. o.o. De lancering van het nieuwe ZETOR model kon rekenen op grote belangstelling van de media en het publiek, aangezien de PROXIMA één van de meest populaire tractoren op de Poolse markt is. De kers op de taart was het winnen van de Gouden Medaille, die werd toegekend aan het beste product dat op de beurs werd gepresenteerd.

De 27e editie van de grootste indoor landbouwbeurs  van Polen, Agrotech, vond plaats van 18 tot 20 maart. Zoals altijd werd de beurs bezocht door landbouwbedrijven uit de hele wereld, die er tractoren, oogstmachines, boomgaardmachines, graansilo's, meststoffen en andere landbouwmachines en -uitrusting presenteerden. 350 bedrijven uit 11 landen presenteerden zich in 9 beurshallen. Samen namen zij 30.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte in beslag. Dit evenement is van oudsher zeer populair in de landbouw. Gedurende drie dagen bezochten bijna 50.000 mensen de Agrotech-beurs.

"ZETOR PROXIMA tractoren hebben onder het brede publiek altijd bekend gestaan om de hoge betrouwbaarheid en het hoge gebruiksgemak. Het gemoderniseerde model bouwt voort op zijn voorgangers en brengt verschillende innovaties en functionele verbeteringen die de klant zeker zal waarderen. We zijn zeer verheugd met de Gouden Medaille, die het hoge niveau van onze tractoren en hun populariteit bevestigt," zegt Dominik Moser, Marketing Manager bij ZETOR TRACTORS.

De vernieuwde PROXIMA zal eind dit jaar voor de klanten beschikbaar zijn. De grootste verandering in de vernieuwde modellen is de nieuwe viercilinder Deutz turbomotor met een vermogen van 97-125 pk, die voldoet aan de Stage V emissienorm. Meer informatie over de verbeteringen vindt u hier. Naast de bovengenoemde PROXIMA presenteerde ZETOR op de beurs ook andere modellen, bijvoorbeeld ZETOR MAJOR CL 80, ZETOR FORTERRA CL 120, ZETOR FORTERRA HD 150, en ZETOR PROXIMA CL 110 met de ZETOR SYSTEM voorlader. Daarnaast was het sterkste model uit het ZETOR portfolio, de ZETOR CRYSTAL HD 170, ook aanwezig om Agrotech.

"Tractoren zijn altijd de grootste attractie voor bezoekers. Daarnaast was er op de beurs ook een stand met onze promotieartikelen. Fans van ZETOR hadden dus de mogelijkheid om een souvenir van hun favoriete merk te kopen. Wij zijn erg blij dat wij weer zoveel ZETOR-fans hebben kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd kijken wij uit naar andere evenementen die wij dit jaar in Polen plannen. U kunt ons bijvoorbeeld in september zien op de Agro Show in Bednary, een van de grootste openluchttentoonstellingen in Centraal-Europa," aldus Robert Szewczyk namens ZETOR Polska.