Nieuws en berichten

Zetor Presenteert Kalenders 2021

28.10.2020

Together we make history!

De release van de ZETOR-kalender is een traditioneel najaarsevent geworden. Klanten en fans van het merk kunnen voor volgend jaar  kiezen tussen twee edities: de product editie en de Limited Edition. Product edition biedt een overzicht van de huidige portfolio van ZETOR-tractoren. De Limited Edition komt in een nieuw concept. Deze kalender is tot stand gekomen in samenwerking met toonaangevende namen uit de Tsjechische industrie. Dit alles ter eren van het 75-jarig bestaan van Zetor.

Het zeer professionele fotoconcept van de iconische ZETOR-tractoren trekt een hoop aandacht. "Het voornaamste motief van de Limited Edition kalender is het idee dat we gezamenlijk geschiedenis schrijven. De kalender weerspiegelt de lange geschiedenis van het merk ZETOR, een merk die tot de meest toonaangevende Tsjechische industriesectoren behoort. De kalender benadrukt ook de rol die onze tractoren vervullen voor onze zakenpartners en klanten", zegt Petr Konštacký, Sales and Marketing Director, ZETOR TRACTORS a.s. De Limited Edition kalenders bestaan uit vier pagina's met tractoren, waaronder het eerste model in de geschiedenis van het merk, ZETOR 25, en de huidige ZETOR FORTERRA HSX 140. Ze worden vergezeld door andere machines van iconische merken uit de Tsjechische industrie: ŠKODA TRANSPORTATION a.s., TATRA TRUCKS a.s., AERO Vodochody AEROSPACE a.s., en Aircraft Industries, a.s. 

De jaarlijkse product kalender bestaat uit 12 pagina's. Deze twaalf pagina's geven een prachtig beeld van het huidige tractor-assortiment van Zetor. De nieuwste modellen van Zetor, aan het werk in het veld. Kortom, absoluut de moeite waard. 

"We zijn er erg trots op dat het merk ZETOR zijn 75e levensjaar ingaat. Het is moeilijk voor te stellen welke historische mijlpalen onze tractoren hebben gepasseerd. Door al die jaren heen, de goede maar ook de mindere jaren, is er altijd de wens geweest om de behoeften van onze klanten in onze tractoren te laten weerspiegelen. Het is alleen dankzij hen dat we hier nog steeds zijn en samen geschiedenis blijven schrijven", zegt Marián Lipovský, Managing Director van ZETOR TRACTORS a.s.

De kalenders zijn vanaf nu beschikbaar! Zoek op de website naar een dealer bij u in de buurt en haal de kalenders voor 2021 in huis.