Nieuws en berichten

ZETOR PROXIMA TREKKERTEST – Landbouwmechanisatie

7.9.2020

Het testpanel van het vakblad over techniek in de landbouw, Landbouwmechanisatie, heeft recentelijk de Zetor Proxima aan hun trekkertest onderworpen. Vorige week werden de uitgebreide testresultaten in het vakblad gepubliceerd. In het eindoordeel van de Zetor Proxima zijn voornamelijk de moderne eenvoud en de betaalbaarheid van de tractor naar voren gekomen. De eenvoud is juist wat de tractor bij velen zo aantrekkelijk maakt. Het onderhoud aan de tractor is gemakkelijk te doen en iedereen rijdt zo met de tractor weg. “Juist de afwezigheid van veel luxe en vernieuwende techniek houdt de trekker eenvoudig en maakt de trekker voor sommige klanten een heel aantrekkelijke optie”, aldus Landbouwmechanisatie.

 

Het testpanel bij Landbouwmechanisatie heeft zeker geen half werk geleverd tijdens de test van de Zetor Proxima. Zo zijn onder meer de uurkosten van de Proxima HS 120 nauwkeurig doorgerekend, zijn de verschillende snelheden in kaart gebracht, is het daadwerkelijke vermogen van de tractor bepaald en is het brandstofverbruik uitvoerig getest. Daarnaast wordt de Proxima HS 120 in de test vergeleken met enkele andere tractormerken en deelt een Zetor-rijder zijn ervaring met de Zetor Proxima.

 

Kortom, een trekkertest die voor consument en verkoper zeker de moeite waard is om in huis te halen. Op www.Landbouwmechanisatie.nl kunt u meer informatie over het blad vinden en kunt u tevens een korte video vinden die een goede indruk en samenvatting geeft van de Zetor Proxima HS 120 trekkertest.

 

Moderne eenvoud, dat is waar de Zetor Proxima voor staat. Een zeer betaalbare trekker, die doet wat ie moet doen tegen een laag verbruik en ook nog is gebruikskosten die laag uitvallen. Daarnaast nog één jaar te verkrijgen in de gunstige TIER IIIB waar AdBlue dus geen vereiste is.   

 

Hieronder de link naar de video:

https://youtu.be/7vM9S7p3W6o