Nieuws en berichten

ZETOR Tractoren 80 pk - 120 pk dit jaar nog ZONDER AdBlue

26.8.2020

De jaren 2019 en 2020 hebben voor ZETOR in het teken gestaan van innovatie en een vernieuwde visie. Nu vrijwel alle ZETOR modellen, meest recentelijk de ZETOR FORTERRA en ZETOR CRYSTAL, verbetering en vernieuwing hebben ondergaan kan ZETOR met recht zeggen dat zij met haar brede assortiment klaar is voor de toekomst. 'Moderne eenvoud', dat is waar ZETOR in het verleden altijd voor heeft gestaan en zet deze koers verder voort met haar nieuwe tractoren.

Met de komst van de nieuwe FORTERRA en CRYSTAL voldoet ZETOR aan de laatste TIER V emissie-eisen. Echter, met de PROXIMA en MAJOR series heeft ZETOR een speciale regeling af weten te dingen. Deze regeling houdt in dat ZETOR deze modellen dit jaar nog mag leveren in TIER IIIB. Dit zorgt ervoor dat AdBlue in deze tractoren nog geen vereiste is wat voor de klant natuurlijk gunstig is. 

Dit jaar zijn de ZETOR tractoren in de vermogensklasse van 80 pk tot en met 120 pk die voldoen aan de TIER IIIB eisen en dus zonder AdBlue nog te koop. De MAJOR en PROXIMA zijn beide tractoren die uitstekend geschikt zijn voor werk op middelgrote boerderijen, in de tuinbouw, in de groenvoorziening etc. De combinatie van serieuze PK's die in elke situatie het gewenste vermogen leveren, de moderne eenvoud en de zeer lage gebruikskosten plus scherpe aanschafprijs maken de ZETOR MAJOR en PROXIMA ideale tractoren.   

Vraag naar de voorwaarden en profiteer dit jaar nog van de voordelige regeling!