Nieuws en berichten

Kies voor originele onderdelen voor uw Zetor!

10.4.2020

Het belangrijkste landbouwseizoen nadert snel, en of u nu PROXIMA of FORTERRA rijdt, u moet 100% klaar zijn voor maximale prestaties.

Meer dan 1,3 miljoen van onze tractoren hebben hun weg gevonden naar landbouwers over de hele wereld, en u bent één van hen! We zijn er van bewust dat u tijdens het lange seizoen op uw tractor moet kunnen vertrouwen, en daarom leggen we sterk de nadruk op de kwaliteit van de originele onderdelen.

Alleen originele ZETOR-reserveonderdelen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan strenge normen die een uitstekende conditie en prestaties van uw machine garanderen - we hebben er 22.000 op voorraad en er zijn reserveonderdelen beschikbaar voor UR I, UR II en UR III (Unified Series).

Geef uw tractor de kwaliteit die hij verdient! Houd er rekening mee dat niet-originele onderdelen misschien niet de kwaliteit of eigenschappen van de originele onderdelen hebben. Dit kan onherstelbare schade aan uw machine veroorzaken. Koop reserveonderdelen rechtstreeks bij ZETOR!